+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

SHBA Agrikulture

Punësim Agrikulturë – USA

europe agency“Farm/Agricultural Trainee Program” është një program ku baza e tij është shkëmbimi kulturor dhe shkëmbimi i eksperiencave. Ky program është në kuadër të programit të vizave Amerikane “J1″ e ngjashme me programin “Work and Travel”.  Ky program ofrohet për një periudhë kohore deri në 12 muaj për të gjithë ata që janë të interesuar të kenë një punë në këtë lloj fushe.

Shumëkush preferon profile pune që jo domosdoshmërisht lidhen me të tilla pozicione, megjithatë në ditët e sotme gjithnjë e më shumë vihet re një rikthim tek ato profesione që janë zanate pune. Pikërisht këtë synon që të bëjë ky lloj programi.

Vendndodhja: Në të gjithë Amerikën

Kohëzgjatja e Programit: 6 Muaj – 12 Muaj

Profili i Punës: Agrikulturë

Kriteret:

 • Të jetë i/e moshës 18-30 vjeç.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze mbi nivelin mesatar (English Level-Intermediate).
 • Të ketë eksperienca ose praktika pune në fushën e agrikulturës.
 • Për aplikantët me status studenti, duhet të paraqesin një dokument nga shkolla, i cili tregon se për periudhën e kontratës së punës në USA nuk keni detyrime dhe jeni i lirë nga fakulteti.

Kosto:

 • Kosto e programit 1-6 muaj është 1000$.
 • Nga kosto e plotë e programit 6-12 është 1950$.

Në program përfshihen:

 • Kontratë pune 1-12 muaj në USA me kohë të plotë;
 • Siguracion Shëndetësor Amerikan për periudhën e punës;
 • Ushqim dhe akomodim i hequr gjatë orarit të punës;
 • Pagesë 900 $/Muaj/NETO;
 • 40 orë pune në javë;
 • Pagesë shtesë për punën jashtë orarit dhe për punën në ditë të pushimit;

Në kosto nuk përfshihet:
• Bileta e udhëtimit;
• Servis fë (pagesë e cila kryhet me kartë krediti on line për aplikimin për vizë Amerikane);
• Taksa e vizës që paguhet në Ambasadë nga vetë aplikant.

Si te aplikoni:

Per te aplikuar dergoni nje CV tuajen ne Anglisht me foto me subject “Agrikulturë – USA” ne adresen e emailit: recruitment@europeagency.al ose  per te aplikuar on line kliko  ose gjeni te rejat tona te fundit ne Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

agriculture usa