+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Edukim

Europe Agency me shërbimin e saj të edukim sjell programe studimi në shkollat dhe Universitet më të mira botërore. Ky program ofrohet për arsimin e mesëm, Bachelor e deri tek Sutdimet Master apo studime të në fusha të ndryshme specifike si “Post Graduate” apo kurse profesionale për profesione të ndryshmë.

Në këto paketa përfshihen metodat dhe programet e Universiteteve lider te Europës, Amerikës, Australisë etj me lektorë të mirënjohur në arenën ndërkombëtare. Gjithashtu ky shërbim ofron mundësi të shkëlqyera për kurse gjuhe në të gjithë botën ku jo vetëm përmirësimi I njohurive në gjuhën që Ju kërkoni është benefit por për programe të ndryshme të kurseve të gjuhës ofrohen dhe një sërë programesh të ndryshme të shkëmbimeve kulturore. Jepini rëndësinë e duhur edukimit tuaj me Europe Agency.