+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Mundesi Punesimi ne Qatar: Staf Kuzhine dhe barsita

PUNESIM NE QATAR:

Pozicionet e punes: Asistent I Shefit te  Kuzhines (me experience si ne gatim edhe ne embelsira)  - Paga duke filluar nga 950 USD

Bukepjekes  me experience ne pjekje si: Gjeorgjiane ose Ruse/ Franceze/ Scandinave/ Italian (kalzone, Pizza, focaccia)/ Embelsira. – Paga duke filluar nga 900 USD

Barist me experience minimalisht 3 vjecare ne Bar- Kafe – Paga duke filluar nga 700 USD

 

Kriteretbread baker

 • Certifikate  përkatëse
 • Eksperiencë pune minimale  prej 3 vitesh
 • Niveli  i mirë i gjuhës Angleze
 • Të jenë të gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë
 • Të jenë të komunikueshëm dhe positive

 

 

 

Barista-Europe-Agency-

 

Benefite:

 • Pagë deri ne 1500 USD
 • Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
 • Ushqimi I mbuluar sipas kontratës së punës
 • Transport i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
 • Kontratë pune 2-vjeçare me të drejtë rinovimi
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar
 • Leje vjetore të paguara
 • Biletë vajtje-ardhje e mbluluar
 • Mundësi promovimi në kompani

 

 

Si të aplikoni:

Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Pozicionin qe aplikoni ” në adresen e e-mailit sipas zyrave përkatëse:

Europe Agency Shqipëri- info@europeagency.al ,

Europe Agency Kosovë- info.ks@europeagency.al  ose  për të aplikuar online kliko  ose gjeni te rejat tona te fundit ne Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

Comments are closed.