+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Punësim Gjermani & Austri: Kujdestare Femijesh

Titulli i Punës: Kujdestare fëmijësh/ Babysitter

Vëndi i punës: Gjermani/ Austri

Kontrata e punës: 1 – Vjecare

 

babysitter-europe-agency-hiring-nowBENEFITE:

 • Kontratë pune 1 vjeçare
 • Pagesë mujore shumë e kënaqshme
 • Akomodim, transport dhe ushqim i mbuluar
 • Siguracione shëndetësore të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës
 • Kurs i gjuhës Gjermane i mbuluar nga punëdhënësi (në Gjermani/ Austri)
 • Check-up shëndetsor i mbuluar
 • Leje vjetore të paguar
 • Nisje e menjëhershme

 

 

Kriteret:babby-sitter-europe-agency-hiring

 • Niveli i gjuhës Gjermane duke filluar nga A1
 • Experiencë pune  e mëparshme përbën avantazh
 • Të jenë të gatshme  për t’u nisur në cdo kohë
 • Mosha- duke filluar nga 18 vjec

 

 

 

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Babysitter ” në adresën e e-mailit sipas zyrave përkatëse:

Europe Agency Shqipëri- info@europeagency.al ,

Europe Agency Kosovë- info.ks@europeagency.al  ose  për të aplikuar online kliko  ose gjeni të rejat tona të fundit në Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

 

Comments are closed.