+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Punësim Gjermani: IT & Web Developer

Titulli i Punës: IT & Web Developer

Departamenti: Departamenti i Informacionit

it-technicians-at-work-europe-agency

 

BENEFITE:

 • Pagesë mujore 3500 Euro
 • Kontratë pune 1 vjeçare
 • Akomodim, transport dhe ushqim i mbuluar sipas kontratës së punës
 • Siguracione shëndetësore të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës
 • Trajnime të mbuluara nga kompania
 • Check-up shëndetsor i mbuluar

 

 

Kriteret:

 • Niveli i gjuhës Angleze/ Gjermane B1 e siper europe-agency-web-developer-hiring
 • Bachelor ne fushar perkatese
 • Experiencë pune  në  pozicion
 • Të jenë të gatshme  për t’u nisur në cdo kohë
 • Të  zoterojne programet: Java, Spring Framework
 • Të  menaxhoje databaza: Oracle Database SQL, SQL Server
 • Të  zoterojne njohuri per: Eclipse, Jenkins, Nexus Repository, GWT, Webservices, SVN, SAP technologies

 

 

 

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “pozicionin qe aplikoni ” në adresën e e-mailit sipas zyrave përkatëse:

Europe Agency Shqipëri- info@europeagency.al ,

Europe Agency Kosovë- info.ks@europeagency.al  ose  për të aplikuar online kliko  ose gjeni të rejat tona të fundit në Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

Comments are closed.