+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Punesim ne Abu Dhabi: Laborant/e Dentar

Mundesi Punesimi ne Abu Dhabi si Laborant/e Dentist:

Vendodhja: Abu Dhabi 

 

Kriteret:Dental-Technician-europe-agency

 • Diplomë përkatëse
 • Eksperiencë pune minimale prej 3 vitesh
 • Niveli shumë i mirë i gjuhës Angleze
 • Të jenë të gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë
 • Të jenë të komunikueshëm dhe pozitive

 

 

 

 

dental-technician-europeagency-mundesi punesimiBenefite:

 • Pagë deri ne 2000 USD
 • Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
 • Transport i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
 • Kontratë pune 2-vjeçare me të drejtë rinovimi
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar
 • Leje vjetore të paguara
 • Biletë vajtje-ardhje e mbluluar
 • Mundësi promovimi në kompani

 

 

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Laborant/e Dentar” në adresen e e-mailit sipas zyrave përkatëse:

Europe Agency Shqipëri- info@europeagency.al ,

Europe Agency Kosovë- info.ks@europeagency.al  ose  për të aplikuar online kliko  ose gjeni te rejat tona te fundit ne Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

 

Comments are closed.