+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Punesim ne Dubai: Kamariere & Hostess

Titulli: Kamariere & Hostess (F)

Vendodhja: Dubai

Pagesa: Rroga bazë duke filluar nga USD 700 USD  $ në muaj plus bakshishe

Waitress_Europe_AgencyBenefite:

 • Kontratë pune 2 vjeçare
 • Pagesë mujore 700 USD + Bakshish
 • Rritje page ne 1000 USD mbas 3 muajsh
 • Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
 • Siguracione shëndetësore të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës
 • Transporti vajtje – ardhje akomodim-punë
 • Vizë pune
 • Bileta e avionit vajtje dhe kthim në përfudim të kontratës

kamariere_europe_agency_punesim_brenda_vendit

Kriteret:

 • Niveli i mirë i gjuhës Angleze.
 • Minimalisht shkolla e mesme
 • Experiencë pune në bazë të pozicionit
 • Të jenë të komunikueshme, të afta dhe të gatshme për të punuar në grup
 • Të jenë të gatshme  për t’u nisur në cdo kohë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject   “Kamariere” në adresën e e-mailit sipas zyrave përkatëse:

Europe Agency Shqipëri- info@europeagency.al ,

Europe Agency Kosovë- info.ks@europeagency.al  ose  për të aplikuar online kliko  ose gjeni të rejat tona të fundit në Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

Comments are closed.