+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Punesim

Shërbimet e rekrutimit të personelit  mund të jenë burime të shkëlqyera në kërkimin tuaj për punë. Dhe këtë Europe Agency e bën të mundur duke u fokusuar në përputhjen e aftësive tuaja me kërkesat e kompanive të ndryshme ndërkombëtare apo hapjes së vëndeve të reja të punës.

Europe Agency ju jep mundësinë të zgjidhni dhe të aplikoni për programin që përputhet me ju. Zgjidhni vëndin që ju dëshironi të punoni apo për pozicionin dhe fushën që ju jeni i specializuar si dhe përfitoni nga benefitet e shumta të këtyre kontratave që Europe Agency mundëson në bashkëpunim me partnerët e saj ndërkombëtar.