+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Rreth Nesh

RRETH NESH EUROPE AGENCY

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.

Që prej vitit 2005, “Europe Agency” është e liçensuar nga Qëndra Kombëtare e Regjistrimit (QKR) me adresë Rruga “Bardhok Biba”, Qëndra e Biznesit “17 Nëntori”, Kati 2-të, Zyra Nr.5 si dhe nga Qendra Kombëtare e Liçencimit (QKL) si Agjenci Ndërkombëtare Punësimi.

”Europe Agency” që prej Janarit të vitit 2007 është anëtarësuar si “Member of Open Abroad” pjesë e Premier Study Abroad Agent Network ku është vlerësuar dhe me ‘Certificate of Excellence”.

Prej korrikut të vitit 2013, “Europe Agency” është një bashkëpunim të frytshëm me Ministrinë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë si dhe Shërbimit Kombëtar të Punësimit duke ardhur në shërbim të komunitetit dhe të punëkërkuesve shqiptarë. Me autorizim të Ministrinë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, “Europe Agency” gëzon të drejtën e publikimit dhe rekrutimit të punëkërkuesve shqiptarë për pozicione të ndryshme punë jashtë shtetit.

Europe Agency në tetor të vitit 2013 fiton çmimin e “GOLD category of WORLD QUALITY COMMITMENT AWARD” si Agjenci Ndërkombëtare Rekrutimi nga “Business Initiative Directions” me qendër në Madrid.

Europe Agency gëzon të drejtën e Franchisë për disa prej kompanive më të mëdha në mbarë botën për shërbimet e rekrutimit: American Cultura Exchange “ACE (SHBA)”, ACCORD (Francë), Actilingua (Austri), CES (Angli), Collegium Platinium (Gjermani), AMERICANA Group (Dubai, Kuëait, Abu-Dhabi),  Target HRC Group (Abu-Dhabi),  Ramee Group of  hotels&resorts (Dubai), Hilton Resorts (Dubai), Waldorf Astoria Group (Dubai, Abu-Dhabi, Katar, Oman), DKFA (Gjermani), Don Quijote (Spanjë), English & More (Angli), Heidelberg Academy (Gjermani), Home Language International HLI (Angli), Kaplan International College (USA, Kanada, Angli, Australi, Zelandë e Re), STEPWEST (Kanada), Tornto Film School (Kanada), Vancouver Film and Arts School (Kanada), Kind’s College (Angli), LTC Group (Maltë),  Insituto Superiore di Design (Itali), Centenial College (Kanada), CET Group Vancouver (Kanada), JAS Empire International (Filipine), AMAZON Group (SHBA), OZOSYSTEM (Maltë), Caminiamo Oltro L’orizonte – COL’OR (Itali), EXPAT (Danimarkë), FAIROUS Group (Kurdistan), FLUOR International Group (Afganistan), ËlsonImigrationServices Group (Kanada, SHBA, Australi, Zelandë e Re), Inter Exchange (SHBA), IntereX Canada (Kanada), Allied Worldwide Ltd (Australi – Zelandë e Re), J1Exhanges (SHBA), SHRC HR Group (Singapore), Banque Scotia Oil Servicing Company (Kanada),  International Art & Artists IAA (Austri), SWISS Belhotel (Bahrain), VIP Agents Emirates (Dubai, Katar, Kuëait, Bahrain, Abu-Dhabi), WISE Foundation Ëork & Travel Program (SHBA),  Bloomsbury International UK Ltd (Angli), IM Academy (Turqi), Canadian College of Professional Designations (Kanada), Eynsford College (Angli),  Gordon College Hospitality (SHBA),  Grand-River Academy (SHBA), HANSA (Kanada), Eden College 9Dublin, Irlandë), Luton University (Anlgi), B.H.M.S. Business & Hotel Management School  (Zvicër),  MKC City College, Cuprys (Qipro), MTI Community College (Kanada), ‘Waikato Institute of Education’ (Zelandë e Re), TME College (Australi),  Vancouver Institute of Professional Management -VIPM (Kanada)  etj…

Europe Agency është fituese e një sërë çmimesh ndërkombëtare dhe vendase si më poshtë:

 1.            Yllin e Artë për Shërbimet Ndërkombëtare të Rekrutimit nga Open Abroad, me seli në Washington DC, USA

2.            Shërbimet më të mira të rekrutimit për vitin 2013 nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Shqipëri

3.            Çertifikatë Ekselence  në Shërbimet më të mira të rekrutimit  nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit , Tiranë, Maj 2015

4.            AgjenciaNdërkombëtare e Rekrutimit më e mirë e vitit 2015 nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Shqipëri

5.            AgjenciaNdërkombëtare e Rekrutimit më e mirë e vitit 2015 nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Shqipëri

Gjithashtu, Europe Agency gjithashtu është Franchisë për gjithë rajonin e Ballkanit për kompaninë Aston Entertainment Group duke ofruar mundësi të shkëlqyera punësimi të artistëve këngëtarë apo grupe muzikantësh të ndryshëm në gjithë botën.

Agjencia jonë ka për mision të qënurit pranë klientëve dhe partnerëve vendas dhe ndërkombëtar, duke kuptuar realitetet e tregut të punës shqiptar dhe atij të huaj, ofrimin e shërbimeve më të mira të konsulencës dhe rekrutimit konform ligjeve dhe akteve nënligjore në fuqi dhe me korrektësinë maksimale.

Europe Agency