+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Pune Sezonale Australi

Kontratë Pune 1 vjeçare – Australi

Temporary Work in Australia.

Temporary Work in Australia

Për të gjithë të interesuarit e mundësive të punësimit në Australi, në bashkëpunim me partnerët tanë ndërkombëtarë, sjellim më së fundmi programin “Paid Work Experience-Australia”, si punësim sezonal me kontratë të rregullt deri në një vit në Australi.
Ky program është i dizenjuar për t’iu krijuar mundësinë aplikantëve shqiptarë që të shkojnë në një kontratë punë deri në 12 muaj në profile të ndryshme pune të listuar si më poshtë në Australi, të shkëmbejnë eksperiencat me kolegët e tyre australianë si dhe të fitojnë gjithashtu një eksperiencë ndërkombëtare dhe ta kthejnë atë eksperiencë në Shqipëri.

Pozicionet e punës:

Kontratë pune 1 vjeçare në fushën e Hoteleri-Turizem në Australi me të drejtë rinovimi dhe një vit tjetër pa pagesë shtesë.

Pagesa:

10.5 AUD /orë
1680 AUD (Australian Dollars) NETO/MUAJ
Pagese shtesë për orët shtesë me 13 AUD/ora

Orari i punës:  06.00 (am) deri 14.00 (pm) / 5 ditë pune në javë.

Kosto e Udhëtimit (bilete avioni):

Në varësi të kontratës mund të mbulohet në fillim nga punëdhënësi e cila mbahet me pas pjesë pjesë nga paycheck mujore.

Kriteret:

  • Aplikanti duhet të jetë i moshës 18 deri 30 vjeç.
  • Nivel i anglishtes “nivel mesatar”.
  • Aplikanti duhet minimalisht të ketë kryer shkollën e mesme.
  • Të jetë i/e pastër penalisht.

Vendndodhja: Sidney, Melburne

Akomodimi:
Dukeqënëse se programi i “Kontratës së Punës 1 vjeçare” në Australi është një program ku pjesën kryesore të shpenzimeve e mbulon punëdhënësi, si rrjedhojë dhe 70% të kostos së akomodimit është e përfshirë në program. Aplikanti duhet të paguajë 65 AUD / Javë për akomodimin, pjesa tjetër mbulohet nga punëdhënësi.

Benefite:

Kontratë pune 1 vjeçare në Australi me pagesë relativisht të mirë si dhe të drejtë rinovimi të kontrates dhe për 1 vit tjetër pa pagesë ekstra.
Pagesë nga AUD $10.5 – 13 / AUD për orë.
Siguracion shëndetësor.
Mundësi perfekte për përmirësimin e anglishtes dhe profesionin tuaj.
Mundësi emigracioni në fund të programit.

Për të aplikuar:

Per te aplikuar dergoni nje CV tuajen ne Anglisht me foto me subject “Temporary Work Australia” ne adresen e emailit: recruitment@europeagency.al ose  per te aplikuar on line kliko  ose gjeni te rejat tona te fundit ne Facebook duke klikuar:  Facebooklikebutton

Të gjithë të interesuarit mbi punësimin  në Australi, gjithashtu mund të gjejne të gjithë informacionin e duhur rreth vizave, procedurave, kostove dhe kohezgjatjes në linkun e mëposhtëm:

 

http://serbia.embassy.gov.au/bgde/Visas_and_Migration.html

 

Faleminderit!

Temporary Work in Australia