+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Pune Sezonale Kanada

Canada-JobsKolegj dhe Punësim në Kanada

“Express Entry” është program më i ri me të cilin të interesuarit për të punuar, studiuar dhe jetuar në Kanada mund të realizojnë ëndrrën e tyre Kanadeze. Në vijëmsi të programeve që Europe Agency ofron për aplikantët tanë si Specializim dhe Punësim; Kolegj dhe Punësim; Kurse Gjuhe; Internship Profesional; Au Pair etj, Kanadaja vazhdon të mbetët një vend i hapur për emigrantët Shqiptar.

Duke patur parasysh nivelin ekonomik të vendit, Europe Agency në bashkëpunim ne partnerët tanë në Kanada si dhe ekspertët e emigracionit, sjell për aplikantët Shqipatrë, programe Studimi dhe Punësimi në Kanada me bursë.  Më këtë program jo vetëm që keni mundësinë të aplikoni për emigracion në fund të programit, por gjithashtu përfitoni dhe nga bursa që ne mundësojmë falë bashkëpunimit me palën Kanadeze,

Kolegj dhe Punësim në Kanada përfshin:

 • Studime profesionale si në kolegj e ndarë në ½ e periudhës së programit studim dhe ½ e periudhës së programit punë.
 • Internship profesional  (part time gjate periudhes se punës) me pagese ne fushen e studimit
 • Për programet mbi 1 vit, ofrohet dhe procedura e emigracionit per resident permit.
 • Sukses shume me i larte në marrjen e vizes dukeqene se është nje program i sponsorizuar nga Imigration Canada.

Kriteret:

 • Mosha 18 – 40 vjeç.
 • Aplikanti duhet të ketë njohuri në nivel mesatar të gjuhës Angleze.
 • Aplikanti duhet të ketë mbaruar minimum shkollën e mesme.
 • Aplikanti duhet të aplikojë 3 muaj përpara datës së fillimit të programit në Kanada.

Programet sipas kohëzgjatjes:

College & Internship – 12 Months

 • Hospitality Management Diploma (6 muaj studim+6 muaj punë)
 • Business Management Diploma (6 muaj studim+6 muaj punë)
College & Internship – 24 Months
 • Business Management Honours Diploma (12 muaj studim+12 muaj punë)
  • Specializations available in Marketing, International Trade, Hospitality
 • Hospitality Management Diploma (12 muaj studim+12 muaj punë)

Në program përfshihen:

 • Studime profesionale sipas programit qe aplikoni (ne fund pajiseni me diplome profesionale per studimet e kryera)
 • Kontrata e punës (Internship profesional sipas fushes me pagese)
 • Siguracioni shëndetësor gjate periudhes se qendrimit.
 • Posta për marjen e dokumentacionit të nevojshëm nga Kanadaja per pajisjen me vize.
 • Transfertat Bankare
 • Asistensë deri në marrjen e vizës
 • Mbështetje e vazhdueshme deri në përfundimin e programit

Në program nuk përfshihen:

 • Bileta e udhëtimit
 • Taksa e aplikimit për vizë në Ambasadën Kanadeze (Visa processing fee 150 CAD)
 • Taksa e shenjave të gishtave në Ambasadën Kanadeze dhe dwrgimin e pasaportës në Romë pë marrjen e vizës (Biometrics fee 85 CAD)
 • Akomodimi (ne varesi te programit, ka punedhenes qe mbulojne akomodimin)

Procesi i aplikimit:

Per te aplikuar dergoni nje CV tuajen ne Anglisht me foto me subject “Kolegj dhe Punesim” ne adresen e emailit: recruitment@europeagency.al ose  per te aplikuar on line kliko  ose gjeni te rejat tona te fundit ne Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

Të gjithë të interesuarit mbi punësimin në Kanada, gjithashtu mund të gjejne të gjithë informacionin e duhur rreth vizave, procedurave, kostove dhe kohezgjatjes në linkun e mëposhtëm:

http://www.cic.gc.ca/english/work/index.asp
Faleminderit!

imigration_canada_europe_agency