+355 44 51 72 79
info@europeagency.al / Webmail

Udheto dhe Puno SHBA

Work and Travel USA

Summer Work and Travel USA 2014

“Europe Agency” vjen pranë studentëve me programin e shkëmbimeve kulturore “Work and Travel”.

Ky program u jep mundësinë të gjithë studentëve shqiptarë të fitojnë një eksperiencë pune në një nga rezortet turistike me të bukura të SHBA-ve si dhe të përmirësojnë nivelin e tyre të anglishtes.
Pozicionet e punës në këtë program janë të shumëllojshme si kamarier, banakier, shërbim dhome, ndihmës kuzhinier etj..


Në program  ofrohet/përfshihet:
• Kontratë pune 3-4 muaj në USA me kohë të plotë;
• Siguracion Shëndetësor Amerikan për periudhën e punës;
• Ushqim i hequr gjatë orarit të punës (ka dhe punëdhënës që i mbulojnë të gjitha vetë)
• Pagesë minimale 8$-10$/orë
• Pagesë shtesë për orë jashtë orarit dhe për punë në ditë të pushimit.
• Asistencë e plotë në pajisjen e aplikantit me të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për tu pajisur me vizë.

Kriteret:

  • Aplikanti duhet të jetë me status studenti me full-time (Pra të jetë student i çfarëdo lloj universiteti apo kolegji të akredituar me full time);
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze mbi nivelin mesatar (English Level-Intermediate);
  • Të jetë i/e moshës 18-30 vjeç.
  • Të jetë student JO në vitin e fundit të studimeve.

Si te aplikoni:


Per te aplikuar dergoni nje CV tuajen ne Anglisht me foto me subject “Work and Travel USA” ne adresen e emailit: recruitment@europeagency.al ose  per te aplikuar on line kliko  ose gjeni te rejat tona te fundit ne Facebook duke klikuar: Facebooklikebutton

 

Të gjithë të interesuarit mbi punësimin në USA, gjithashtu mund të gjejne të gjithë informacionin e duhur rreth vizave, procedurave, kostove dhe kohezgjatjes në linkun e mëposhtëm:

 

http://tirana.usembassy.gov/non-immigrant_visas.html

 

Faleminderit!

Summer Work and Travel USA 2014 – Europe Agency